Forum sojuszu GMB. Uni 50
Mroczny brat
Moze uda sie wkoncu kiedys ze wszyscy w Soju bedziemy milei ksiezyce wtedy zawladniemy Galaktyka a inni gracze razem z nami chodzi mi o tych co maja moona I nasz Sojusz moze bedzie tylko dla tych co maja moona.
1. POjdziemy wyzej w statystyki
2. Bedzie to jeden z NAjlepszych sojuszy.
3. Co WY na TO ?
Jesli sie podoba to prosze postawic Plusika
jak dla mnie to zły pomysł nie wszyscy co mają dużo pkt maja m00ny
z czasem większość będzie miała księżyce
a do tego nie wystarczy mieć m00na m00nem trzeba potrafić się obsługiwać =]
Ostatnio edytowany przez Skin (2007-04-18 19:46:45)
Mroczny brat
nom to pewnie beda jush umieli sie obslugiwac jesli nie to zapraszam do odpowiedniego dzialu
Jak dla mnie to trzeba pomóc tym którzy nie mają moona, w tym aby go w końcu dostali. Mój plan był taki aby Ci którzy się jeszcze księżyca nie mają połączyli swe siły. I robili sobie na przemian próby po kilka %.
Gordian napisał:
Jak dla mnie to trzeba pomóc tym którzy nie mają moona, w tym aby go w końcu dostali. Mój plan był taki aby Ci którzy się jeszcze księżyca nie mają połączyli swe siły. I robili sobie na przemian próby po kilka %.
Tez tak sadze I nie dzielmy sojuszu na gupy lepszych czy gorszych bo wydaje mi sie ze i tak duzo osiagnelismy jestesmy dobrym sojuszem i pniemy sie w gore :)
Mroczny brat
sorka ze tak odsiewam temat z przed kilku miechow ale jestem nowy i przegladam se forum :) i potrzebny mi moon od zaraz :D
misterous jak twoja propozycja jest nadal aktyalna to by mi sie przydal bardzo moonik bo bez tego to nie da sie dobrze rozwijac :/
m4ri0 napisał:
sorka ze tak odsiewam temat z przed kilku miechow ale jestem nowy i przegladam se forum :) i potrzebny mi moon od zaraz :D
misterous jak twoja propozycja jest nadal aktyalna to by mi sie przydal bardzo moonik bo bez tego to nie da sie dobrze rozwijac :/
Jestes w tej samej gali co ja wiec odezwij sie na gg ( 517817 ) to jakies proby porobimy
Spox